.
Stijn en Nuria
zaterdag 15 oktober 2022

Nuria Gilizintinova: “Dat moet er wel zijn binnen je relatie”

Het was geen liefde op het eerste gezicht

Wie getrouwd blijft met zijn ‘Blind Getrouwd’-partner, dat weten we over enkele weken. Ondertussen speculeren de mensen volop op sociale media en hebben Jana en Christiaan en Dziubi en Brecht de meeste slaagkansen.

Heel opvallend dit seizoen is dat de vrouwen aangeven dat hun partners niet volledig hun type zijn. Maar dat hoeft voor gewezen deelneemster Nuria Gilizintinova geen struikblok te zijn voor de toekomst.

“Je partner hoeft niet volledig je type te zijn, maar er moet wel een seksuele aantrekkingskracht zijn. Qua uiterlijk en gedrag was Stijn op het eerste gezicht absoluut mijn type niet. Maar er is zoveel meer dan dat. Een huwelijk draait niet alleen om goede seks en een leuke babbel, maar ook om de waarden en normen die je deelt”, legt ze uit in Story.

Stijn en Nuria zijn ondertussen al een aantal jaar gelukkig getrouwd, maar ze kan ook niet ontkennen dat ze af en toe nog eens naar andere mannen kijkt. Zo heeft ze een stiekeme crush op Joren.

“Maar Stijn hoeft zich geen zorgen te maken. Ik hoef geen andere vent. Maar ik zou zeker met Joren op date willen als ik niet getrouwd zou zijn en geen kinderen zou hebben. Ik zou hem de hele tijd willen knuffelen. Wat een beer!”

Bio van Nuria Gilizintinova

Meer Over:

Nuria Gilizintinova