.
Stijn en Nuria
dinsdag 18 oktober 2022

Nuria Gilizintinova: “Het is toch allemaal wat braaf”

Ze had gehoopt op meer drama

Dit jaar besloten de makers van ‘Blind Getrouwd’ om het over een andere boeg te gooien. Ze wilden meer de stijl van ‘Married At First Sight – Australië’ proberen, maar daardoor gingen de kijkers al heel snel op meer drama hopen. Ook gewezen deelneemster Nuria hoopte op iets meer.

“Het blijft allemaal maar braafjes. Toch maakt het wat los. Kijk maar naar Jana, die zich in bikini vergelijkt met de andere vrouwen. Ze vond hen mooier, dus het zorgt wel voor een beetje jaloezie onderling”, klinkt het in Dag Allemaal.

De koppels gaan nu ook voor het eerst samenwonen met elkaar en ookdat is alweer een nieuwe grote stap in hun relatie. Maar Nuria voorziet geen enkel probleem als ze gewoon zichzelf blijven.

“Op neutraal terrein leer je elkaar goed kennen. Blijf gewoon jezelf, anders val je vroeg of laat door de mand. En behandel je partner en de familie met respect. Ga er volledig voor, anders zou dat een gemiste kans zijn.”

Stijn en Nuria zijn ondertussen 7 jaar getrouwd en Nuria moet toegeven dat de ‘vloek’ van 7 jaar toch even merkbaar is. “Afgelopen zomer vielen er op vakantie veel woorden. En de weken daarna waren ook heftig. Mijn studies combineren met mijn job als verpleegkundige zorgde voor veel stress en ik was niet de aangenaamste persoon thuis. Ondertussen genieten we weer van elkaars gezelschap.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Nuria Gilizintinova

Meer Over:

Nuria Gilizintinova