.
Stijn en Nuria
zondag 23 oktober 2022

Nuria Gilizintinova: “Ik vier mijn verjaardag niet met Stijn”

Ze maakt tijd voor zichzelf

7 jaar, zo lang zijn Nuria en Stijn met elkaar getrouwd. Ze leerden elkaar kennen dankzij ‘Blind Getrouwd’ waar ze aan elkaar werden gekoppeld. Nuria wordt binnenkort 35 jaar, maar dat viert ze niet samen met Stijn.

“Ik ga op weekend met twee vriendinnen in Nederland. Ik heb het gewoon nodig om iets voor mezelf te doen. Ik wil de routine in ons huwelijk doorbreken. Afgelopen zomer kwam ik tot het besef dat ik eigenlijk nooit iets voor mezelf doe sinds ik mama ben, maar wel heel veel van mezelf verwacht”, bekent ze in Story.

Al wil dat niet meteen zeggen dat Nuria niet van plan is om haar verjaardag helemaal niet te vieren met Stijn. Een etentje krijgt hij wel op een later tijdstip.

Er wordt wel eens gezegd dat het 7de jaar in een relatie behoorlijk pittig kan zijn en dat was bij Nuria en Stijn niet anders. Nuria had heel wat stress en er waren vaak woordwisselingen tussen de twee. Iets wat ze graag willen vermijden.

“We zouden misschien nog meer voor elkaar moeten doen, maar we doen ons best. We zijn trouwens te koppig om uit elkaar te gaan. Dat zijn we absoluut niet van plan. Mocht het toch fout lopen met Stijn, zal ik nooit nog met een andere man samenwonen. Stijn is the one.”

Bio van Nuria Gilizintinova

Meer Over:

Nuria Gilizintinova