.
Nuria
woensdag 26 oktober 2022

Nuria Gilizintinova: “Nee ik steun de lokale dierenwinkel niet”

Ze hebben speciale voeding nodig

Met Shere Kan en Japhaer heeft Nuria Gilizintinova twee echte raskatten in huis. Raskatten zijn niet alleen duurder in aankoop maar vragen ook speciale voeding.

“Daarbij is niet enkel de vorm en het formaat van de brok belangrijk, maar ook de samenstelling van voedingsstoffen is precies aangepast naar wat het kattenras nodig heeft.”

“Ik koop die voeding online in bulk. Dat is ook goedkoper. Ik steun de lokale dierenwinkel dus niet, want het leven is al kostelijk genoeg voor jonge gezinnen. Als moeder wil ik dat onze twee andere schatjes niets tekortkomen. We steunen de lokale winkeliers sowieso op een andere manier”, klinkt het in Tv Familie.

Nuria en Stijn denken goed na over het gezinsbudget dat ze hebben te spenderen. En proberen er dan ook zoveel mogelijk uit te halen.

“Zoveel mogelijk leuke dingen voor weinig geld. Veel kleine beetjes besparen, maakt een groot verschil. Zo gebruiken we versgeperste houtvezelkorrels als kattenbakvulling. Dat is merkelijk goedkoper dan minerale korrels of grint.”

Bio van Nuria Gilizintinova

Meer Over:

Nuria Gilizintinova