.
Stijn en Nuria
woensdag 19 juni 2024

Nuria uit ‘Blind Getrouwd’: “We zijn allesbehalve de perfecte partners”

Het kan niet allemaal perfect zijn

Dat ‘Blind Getrouwd’ wel degelijke mooie relaties kan opleveren, dat bewezen Stijn Van Poucke en Nuria Gilizintinova. Het was zeker geen liefde op het eerste gezicht, maar ondertussen zijn de twee wel al 9 jaar samen.

9 jaar, dat is niet niks. Maar ze moeten ook toegeven dat niet alles van een leien dakje loopt. Alles perfect doen lukt hen niet.

“Je krijgt in het leven verschillende rollen. Wij zijn op dit moment de perfecte ouders, maar allesbehalve de perfecte partners. Het is een onvoltooid werk, net als de Sagrada Familia. Er zijn periodes dat ik Stijn niet kan uitstaan en omgekeerd waarschijnlijk ook. Maar het is niet omdat je een slechte maand hebt, dat je hele jaar slecht is. Een relatie is ook een werkwoord hé, waar je aan moet blijven werken”, zegt Nuria in Het Nieuwsblad.

Doorheen de jaren hebben Stijn en Nuria gevonden wat er heel belangrijk is in hun relatie: communicatie. Zij proberen alles te benoemen waarin ze elkaar verkeerd vinden.

“We stapten negen jaar geleden in het zotste avontuur ooit. Het was een rollercoaster. Door in de schijnwerpers te staan, heb je geen rustige relatie. We gaan nog steeds van het ene naar het andere avontuur, de vreugde en de lasten van een gezinsleven en alle dingen de we samen beleven.”