.
olga leyers
woensdag 10 april 2024

Olga Leyers: “Dan denk ik alleen maar aan eten”

Het brengt haar rust

Wie naar ‘Celebrity Masterchef’ heeft gekeken, heeft gezien dat Olga Leyers best haar mannetje kan staan in de keuken. Toch is het manlief Giancarlo die elke dag achter het fornuis staat.

“In die vier jaar dat we samen zijn, kan ik op twee handen tellen hoeveel keer ik gekookt heb. Nochtans doe ik het wel graag. Ik vind koken een vorm van mediteren. Verstand op nul en alleen maar aan je eten denken. Maar Giancarlo is er gewoon veel beter in”, zegt Olga in Story.

Er werd een lange tijd beweerd dat Giancarlo ook een horecazaak had met Olga in Antwerpen, maar dat blijkt uiteindelijk niks van te kloppen.

“Giancarlo en ik hebben vorig jaar geholpen met de inrichting en de samenstelling van het menu van het Italiaanse restaurant Bar Capitale. Die eigenaars zijn goeie vrienden van ons. Op de dag van de opening had het keukenpersoneel Giancarlo een koksvest gegeven en daar werden foto's van gemaakt. Maar het is dus niet ons restaurant. Ik weet ook niet of het iets voor mij zou zijn, het is een heel harde stiel.”