.
Harry Schurmans en Olga Zelenko
woensdag 8 november 2023

Olga uit ‘The Sky Is The Limit’: “Ik kon me dat wel voorstellen”

Het was even wennen

Nu de allstars-editie van ‘The Sky Is The Limit’ te zien is op tv, is ook het populaire koppel Harry Schurmans en Olga Zelenko terug. Zij schrokken van hun populariteit toen ze voor de eerste keer op televisie kwamen. Plots wist zowat heel Vlaanderen hen wonen.

“Iedereen wist waar we woonden, daar hebben we ons een beetje aan mispakt. Dan stopte er in het weekend plots een groep vrouwen met de fiets. We zijn op weg naar Scherpenheuvel , zeiden die dan, we komen een selfie vragen. Eén keer zaten we buiten te eten en zag ik in de verte plots een paar selfiesticks omhoog komen, vanuit de struiken”, lacht Harry in Het Nieuwsblad.

Ook Olga had pech, want topless zonnen zat er voor har niet in. En van de kritiek is Olga ook lang niet bespaard gebleven.

“Ik kon me wel voorstellen dat mensen zeiden: Waarom laten die dat allemaal zien, wat doet zij daar, hoe ziet die eruit? Ik heb een dik vel gekweekt. Maar nu ben ik zo gefocust op mijn leven, mijn kind, mijn man en mijn werk dat ik die reacties geen aandacht meer geef.”

Bio van Harry Schurmans en Olga Zelenko