.
Olivia Trappeniers
woensdag 4 oktober 2023

Olivia: “Ze werden opgelicht”

Ze zong zelf in een band

De mama van Olivia Trappeniers heeft niet altijd veel tijd kunnen maken voor haar dochter. De vrouw lijdt aan MS en is vaak te moe om te spelen of iets te doen in het huishouden. De kleine Olivia begreep het wel, maar vond het wel altijd erg jammer.

“Als tiener heb ik mama’s ziekte voor veel klasgenootjes geheimgehouden. Ik vond dat niet cool. Mensen mochten niet denken dat er iets abnormaals was bij ons. Nu zie ik hoeveel invloed dat had op mij. Ik was altijd stil en verlegen in de klas, omdat ik me thuis ook op de achtergrond hield”, zucht Olivia in Dag Allemaal.

Gelukkig heeft de mama van Olivia toch een beetje bezigheid in haar leven. Zo helpt ze haar dochter met haar muziek en de boekhouding. En ze gaat ook vaak mee naar optredens.

“Vroeger zong ze zelf in de band van papa. Maar ze moesten stoppen nadat hun manager hen opgelicht had. Ze geniet ervan dat ik haar passie voortzet. Daarnaast zorgt ze voor mijn oma die baarmoeder- en longkanker heeft. Elke week gaat ze mee naar het ziekenhuis voor chemo.”

Bio van Olivia Trappeniers

Meer Over:

Olivia Trappeniers