.
Olivier Deschacht
maandag 1 juli 2024

Olivier Deschacht: “Ik wil dat ze het goed doen” 

Ze moeten zich ervoor inzetten 

Olivier Deschacht en Annelien Coorevits hebben samen twee kinderen Elena en Luis. Door de scheiding van hun mama en papa zijn ze de ene week bij de mama, de andere week bij de papa. Daardoor zijn ze een pak aanhankelijker geworden dan vroeger.

“Vroeger vertelden ze wat er gebeurd was op school enkel aan hun mama, maar nu vertellen ze het aan mama én papa. Dat maakt dat onze band hechter is. Pas op, ik maak geen reclame voor een scheiding, maar het is wel zo. Elena en Luís zijn ook socialer geworden sinds de breuk. Voor mij als vader is er ook veel veranderd. Als ze bij mij zijn, komt alles op mijn schouders terecht. Zeker in het begin was dat niet altijd makkelijk, maar nu trek ik mijn plan”, zegt Deschacht in Story.

De gewezen profvoetballer heeft al meermaals bewezen dat hij een doorzetter is. Dat is een goede eigenschap die hij ook aan zijn kinderen probeert mee te geven.

“Als de kinderen iets doen, wil ik dat ze het goed doen. Anders moet je er gewoon niet aan beginnen. Ik hou niet van half werk. Elena speelt tennis, Luís voetbalt. Vooral bij hem zit ik er heel kort op. Als hij gaat trainen, wil ik dat hij zich focust. Anders blijft hij beter thuis.”

Bio van Olivier Deschacht en Annelien Coorevits