.
Olivier Deschacht
zondag 19 mei 2024

Olivier Deschacht: “Ze heeft mij enorm verbaasd”

Maar zij niet alleen

Als je wil meedoen aan ‘Special Forces Vips’ dan moet je je wel goed voorbereiden of je haalt de finish niet. Olivier Deschacht heeft dat gedaan en wilde zich niet laten vangen zoals Georges-Louis Bouchez in het eerste seizoen wel had gedaan.

“In 'Special Forces' loopt iedereen vroeg of laat tegen de muur, maar ik denk dat we een groep hadden die wist waaraan we ons konden verwachten en dus ook goed voorbereid waren. En zij die opgaven? Die konden écht niet meer. Iedereen verteert de grensverleggende uitdagingen anders. Eerlijk gezegd zou het ook verrassend en uitzonderlijk zijn dat we met elf kandidaten de finale zouden bereiken. De instructeurs hebben ons dan ook elke dag stevig laten afzien en in het rood doen gaan...”, zegt Olivier in Primo.

Olivier maakte ook kennis met BV’s die hij nog niet zo goed kende. Zo is er eentje die hem ongelooflijk heeft weten verbazen.

“Vooral advocate Davina Simons. Maar eigenlijk hebben alle dames me verrast. Hoe 'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck en ex-wielrenster Ine Beyen bijvoorbeeld hebben afgezien en alles gegeven hebben... En dat met een rugzak van vijftien kg.”

Bio van Olivier Deschacht