.
Loes Van den Heuvel
zaterdag 2 april 2022

Om deze reden kijkt Loes Van den Heuvel naar de herhalingen van ''Fc De Kampioenen'

Zo ziet ze hem nog een keertje acteren

Het is bijna niet te geloven dat Johny Voners dit jaar al 2 jaar is overleden. Hij was een graag geziene man, en wordt door iedereen nog steeds erg gemist. Ook Loes Van den Heuvel, met wie hij jarenlang samenspeelde in de Kampioenen mist hem nog elke dag.

“Ik kijk nu zelfs naar de herhalingen van De Kampioenen om hem nog eens aan het werk te zien. Vroeger deed ik dat nooit. En dan mijmer ik nog eens over hoe fijn we het wel niet hadden. Zeker als ik nog eens een moeilijk moment heb, dan geeft het me veel moed om er weer tegenaan te gaan. Ook vlak na zijn dood zocht ik troost in herhalingen. Postuum toverde hij weer een glimlach op mijn gezicht”, glimlacht Loes in Story.

Loes heeft weinig te zeggen over de talloze herhalingen van De Kampioenen. “Ik heb daar echt geen mening over. Als de mensen die afleveringen van twintig en dertig jaar geleden graag blijven zien, dan is dat hun goed recht. Anderzijds spreek je ook een heel nieuwe generatie aan. Ik ben er wel trots op dat we met De Kampioenen geschiedenis hebben geschreven.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Loes Van den Heuvel

Meer Over:

Loes Van den Heuvel