.
The Masked Singer
maandag 6 februari 2023

Ontdek hier enkele tips over The Masked Singer!

Weet jij al wie het zijn?

Iedereen zit op hete kolen want ‘The Masked Singer’ loopt weer. Welke BV’s heeft VTM dit jaar weten strikken om zich in de opnieuw prachtige pakken te hijsen. Worden het voorspelbare namen of weet VTM ons ook dit jaar weer te verrassen.

De voorbije dagen maakten we kennis met enkele nieuwe pakken zoals Champignon, Soaperster, Groot Licht en Kosmos. Maar wie er in de pakken zit, dat blijft nog een groot geheim.

Zo vertelt Champignon: ‘Ik ben niet meer de benjamin, maar al sinds ik een zwammetje was, wist ik goed wat ik wilde. Ik leef mijn droom.” Champignon is altijd vrolijk en er lijkt maar weinig zijn of haar goede humeur te verstoren.

Maar ook Soaperster weet goed wat ze wil. “In de showbizz ken ik het klappen van de zweep. En I love een spelletje now and then’, citeert Dag Allemaal een tip. Naar het schijnt zou Soaperster miljoenen fans hebben en maakt ze de coolste videoclips, ook op TikTok.

En wie is toch Groot Licht? “Ik ben een werkelijke allesweter. Mijn kennis wil ik multipliceren en multipliceren en multipliceren….” Groot licht zijn habitat is een labo waar hij graag experimenteert met proefbuisjes en wiskundige formules.

Tot slot is er nog Kosmos. Zij straalt rust en kalmte uit, en wil iedereen gelukkig maken. Al raakt ze wel geïrriteerd als er een telefoon rinkelt. “Laat mijn verschijning je in trance brengen, naar een vakantieland en start to float”

Wie zit er in de pakken verscholen, wie denken jullie dat er dit jaar deelneemt? Je ontdekt het vanaf vrijdag 3 februari op VTM.