.
Nora Gharib
zondag 5 maart 2023

Op deze vakantiebestemming voelt presentatrice Nora Gharib zich thuis

Ook haar dochtertje is er helemaal weg van.

Sinds kort mag Nora Gharib zich naast presentatrice, actrice en zangeres ook nog modeontwerpster noemen. Samen met het creatieve team van winkelketen ZEB ontwierp ze haar eerste kledingcollectie: Noor by Nora, met als rode draad de chique look. Al omschrijft Nora het anders.

“Ik hou van urban chic . Ik heb het afgelopen jaar veel werkgerelateerde meetings gehad en heb me wat vaker moeten opkleden. Nochtans ben ik niet van het chique type, ik loop het liefst op sportschoenen. De collectie is dan ook zo bedacht: je kan alles met een hak én een sneaker dragen. Het kan chic en urban. Een blazer op een jeansbroek, dat is ook mooi.”

Toch hoeft het volgens Billie niet te verbazen dat de fotoshoot ter promotie van de collectie werd ingeblikt in Dubai, waar de groten der aarde zich thuis voelen. En hetzelfde mag gezegd worden over Nora Gharib.

“In de eerste plaats kom ik hier graag voor de dingen die iedereen leuk vindt: mooi weer en lekker eten”, lacht Nora. Als praktiserend moslima vindt ze het bovendien extra handig dat al het eten er halal is: “In België kan ik niet zomaar een stukje vlees bestellen, hier wel. En er zijn zoveel mocktails. Voor iemand die geen alcohol drinkt, is dat hemels.”

En Nora is niet de enige die zich thuisvoelt in het emiraat. Ook dochtertje Chams werd gebeten door de Dubai-microbe, merkt Nora: “Het is dan ook een zeer kindvriendelijke stad, dat vind ik belangrijk. Ik kan hier zorgeloos rondlopen met Chams. Als we thuis zijn, zegt ze vaak Mama, ik wil naar Dubai.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Nora Gharib

Meer Over:

Nora Gharib