.
Jimmy Frey
dinsdag 13 september 2022

Operatie Jimmy Frey mislukt

Hoe moet het nu verder?

Kennen jullie zanger Jimmy Frey nog? De man was ontzettend populair in de jaren 70,80 en 90. Vooral in zijn jonge jaren deed hij heel wat meisjesharten sneller slaan. Ondertussen is de man 83 en zingt hij niet meer zo vaak als vroeger.

Bovendien is de gezondheid van Jimmy ook niet meer wat het zou moeten zijn en dat allemaal na een ongeval met vluchtmisdrijf in 2014. Daarbij werd de zanger al fietsend aangereden en volgden er nadien heel wat operaties en ziekenhuisopnames, maar met weinig resultaat.

“Ik heb zonet een tweede operatie gehad aan mijn rug, en ze is mislukt. Ik weet eigenlijk zelf niet zo goed wat er allemaal met m’n rug scheelt. Ze hebben een werven moeten dichtmaken, denk ik. Het is alleszins om gek van te worden. Ik had er zoveel van verwacht, maar ik kan nog altijd niet naar buiten. Al drie jaar niet”, zucht Jimmy in Dag Allemaal.

Wanneer de zanger dan toch naar buiten wil moet hij al heel snel beroep doen op iemand anders en hij valt liever niemand anders lastig. Al vreest hij dat hij zich bij zijn lot zal moeten neerleggen.

“Voor het ongeval gebeurde was ik nog in uitstekende conditie. Ik reed nog 45 kilometer met de mountainbike op één dag. Ik had een prachtig leven, kon alles doen wat ik wou. Wat blijft daar nog van over?”

Bio van Jimmy Frey

Meer Over:

Jimmy Frey