.
Opium, Inge Moerenhout, Joyce De Troch, Katia Alens
maandag 15 augustus 2022

Opium: “We hebben daar geen goesting meer voor”

Een comeback zit er niet in

Voor heel wat mannen was de eenmalige comeback van Opium op het podium van 'Tien Om Te Zien' een gedroomde comeback. Katia Alens, Joyce De Troch en Inge Moerenhout lieten vele jaren geleden niks aan de verbeelding over toen ze de dijk van Blankenberge in vuur en vlam zetten.

In tegenstelling tot veel grote artiesten, hadden de drie dames er ontzettend veel zin in om hun grootste hit van vroeger nog eens te zingen. Maar een definitieve comeback en nieuwe muziek dat zit er toch niet in.

“We hebben daar ook geen tijd en goesting meer voor”, begint Inge in Primo. “Die goesting zou rap kunnen terugkomen, maar onze levens laten dat niet meer toe. Maar een éénmalig optreden zoals 'Tien Om Te Zien' is de max!”

Geen comeback dus voor Opium. De dames hebben nu een heleboel andere activiteiten waarmee ze hun dagen goed weten te vullen.

“Ik ben een einzelgänger. Ik trek graag de wijde wereld in, weg van alle drukte. Perfect dus voor een travel influencer”, onthult Inge. “Met het ouder worden denk ook ik alsmaar vaker ‘been there done that’. Zeg nooit nooit, maar het optreden voor 'Tien Om Te Zien' is voor ons echt de spreekwoordelijke kers op de taart.”

Bio van Opium

Meer Over:

Opium