.
Christophe Haddad in Thuis
maandag 13 juni 2022

Opnieuw een foutje gespot in 'Thuis'?

Of toch niet?

Het zijn heugelijke tijden voor Bob en Tamara in 'Thuis'. Het koppel is pas getrouwd en geniet volop van hun eerste weken als getrouwd koppel. Maar trouwe 'Thuis'-fans hebben een foutje gespot tijdens het huwelijk van het koppel.

Zo is het heel wat fans opgevallen dat Tamara in het gemeentehuis antwoordde met ‘absoluut’ in plaats van ‘ja’. En dat mag volgens sommigen niet.

Tv Familie vroeg wat meer uitleg aan Gunther Van Campenhout. Hij was ooit de helft van mama’s jasje maar werkt tegenwoordig als tweede schepen in Stekene, waar hij ook huwelijken mag voltrekken.

“De wet zegt dat beide partners bevestigend en duidelijk hoorbaar moeten antwoorden. Ik vind het woord ‘absoluut’ zéér bevestigend Het is misschien zelfs nog sterker dan ‘ja’.

‘Absoluut’ wordt dus zonder enige twijfel goed gekeurd. “Mocht ik het mis hebben, zijn er in Stekene een paar koppels wier huwelijk ongeldig is. Maar ik denk dat ze op hun beide oren kunnen slapen. En de 'Thuis'-kijkers dus ook.” En dat zal ongetwijfeld een hele geruststelling zijn voor de fans.

Download onze app voor iOS of Android