.
News Image

Opvallende uitspraak van Chris Van Tongelen

Chris Van Tongelen zal nooit nog naar de pijpen van een vrouw dansen


Chris Van Tongelen is ondertussen 50 geworden en staat dit najaar 15 jaar op de planken met De Romeo’s, maar hoe ziet zijn privéleven eruit nu hij opnieuw vrijgezel is?



Chris Van Tongelen woont sinds zijn breuk met zijn ex-vrouw Brigitte opnieuw bij zijn ouders op een appartement. Een hele aanpassing, maar de Familie-acteur is aan het bouwen en hoopt eind deze zomer zijn intrek te kunnen nemen in zijn nieuwe woonst. Met of zonder nieuwe vriendin?



Chris Van Tongelen geeft toe dat hij geniet van zijn vrijheid als vrijgezel. “Nooit nog zal ik naar de pijpen dansen van een vrouw,” laat hij optekenen in Dag Allemaal. Althans, dat zegt hij nu. Chris Van Tongelen geniet ervan dat hij op dit moment zo vrij is als een vogel. Toch hoopt hij dat hij nog eens een serieuze “coup de foudre” mag beleven en als hij dan weer tot over z’n oren verliefd is zal hij zich natuurlijk wel voor de volle 100% smijten. Maar momenteel is er geen plaats voor een nieuwe levenspartner in het leven van Chris Van Tongelen. Toch is hij blij dat hij vriendinnen heeft met wie hij eens kan gaan eten of een goed gesprek kan hebben… Voelt Chris al vlinders?



Momenteel is er niemand die zijn hart sneller doet slaan, maar er zijn natuurlijk wel gegadigden die zich aanbieden aan de populaire BV. Maar Chris is wel op zijn hoede… Chris Van Tongelen vraagt zich steeds vaker af met welke intentie vrouwen hem benaderen. Willen ze zelf in de picture staan, of opscheppen met hun bekende lief? Dat is vaak moeilijk in te schatten, maar Chris gelooft er wel nog in dat de ware ooit wel eens zijn pad zal kruisen…



Als alleenstaande man beleeft hij af en toe wel eens een onenightstand maar zeker niet vaak, want ook daarvoor is Chris op zijn hoede. Tegenwoordig heb je immers overal pottenkijkers en zelfs voor er gekust is wordt er al rondgebazuind dat er een nieuwe vrouw is in het leven van Chris Van Tongelen…



Chris ervaart ook voordelen van opnieuw bij zijn ouders te wonen. Zo woont hij opnieuw op een boogscheut van Toon en Laura, de kinderen uit zijn eerste huwelijk. En daar heeft hij toch wel een les aan overgehouden… Chris heeft lang van een internationale carrière gedroomd, maar die droom heeft hij opgeborgen. Nu vindt Chris het belangrijker om dicht bij z’n kinderen te wonen. Privé heeft hij zijn vrijheid herwonnen, maar ook professioneel gaat het hem voor de wind.



De Romeo’s blijven een succesverhaal en in het najaar staan ze 15 jaar samen op de planken. Maar Chris hervond ook het plezier om op de set van Familie te staan. “Tot eind 2016 ben ik er bewust anderhalf jaar uit geweest,” vertelt Chris Van Tongelen in Dag Allemaal. “Dat maakt dat ik vandaag weer met volle goesting naar de set ga.” Ook de fans van de soap verwarmen zijn hart. Chris Van Tongelen geeft toe dat het een mooi compliment is dat de fans Bart Van den Bossche graag wat meer in Familie zouden zien opduiken, maar dan krijgt Chris zijn agenda niet meer gebolwerkt. Er is immers meer dan De Romeo’s en Familie waar Chris zich mee bezighoudt.



Samen met zijn ex Brigitte werkt hij ook veel voor Music Hall. Samen schreven ze de sprookjesmusical Roodkapje en met “Hans en Grietje” waar ze momenteel aan werken hopen ze het succes van Roodkapje te evenaren. Maar hoe moeilijk is het om met je ex samen te werken? Voor Chris Van Tongelen is het geen probleem om samen te werken met zijn ex. Integendeel. Brigitte is nog steeds zijn beste vriendin. En dat is niet alleen handig, maar ook een voordeel voor de kinderen, aldus Chris Van Tongelen in Dag Allemaal.