.
Laura Tesoro
woensdag 15 februari 2023

OSKI: “Ik ben echt zeker van mezelf”

Dat mag zeker

Het is dankzij ‘The Voice’ dat Vlaanderen kennismaakte met het talent van Laure Tesoro. Ze werd tweede in de wedstrijd en vanaf dat moment ging het als een trein voor de zangeres en presentatrice.

“Zonder die ervaring zou ik nu niet op dezelfde manier op het podium staan. Ik heb er leren performen voor de camera en een live-publiek, daardoor voel ik me wel heel erg op mijn gemak op een podium. Dat zelfvertrouwen heb ik daar gekregen, denk ik”, zegt Laura in Dag Allemaal.

Laura heeft sinds kort een single uit met OSKI, en ook hij nam al deel aan ‘The Voice’, maar voor de kinderen dan. Ondanks dat ze meer ervaring heeft, heeft Laura niet het idee dat zij het voortouw neemt tijdens hun samenwerking.

Laura hoeft Oscars handje niet meer vast te houden en hij weet heel goed waar hij mee bezig is. “Het klinkt misschien verwaand, maar ik ben altijd zeker van mezelf. De mensen in mijn omgeving hebben me geleerd om kritisch te zijn voor mezelf. Alle tips die ik de voorbije jaren heb gekregen, neem ik mee. Dat zorgt voor veel vertrouwen”, klinkt het bij Oscar.

Zowel Laura als Oscar doen graag hun goesting en dat moet kunnen. “Als ik iets goed vind, breng ik het op die manier uit. Zo heb ik achteraf nooit spijt. Het is uiteraard het leukste als mijn nummers vaak gedraaid en luidkeels worden meegezongen, maar als dat niet gebeurt ben ik even blij, want ik heb mij wel geamuseerd.”

Bio van Laura Tesoro

Meer Over:

Laura Tesoro