.
Otto-Jan Ham in De Campus Cup
zondag 14 april 2024

Otto-Jan Ham: “Daar spendeer ik een groot deel van mijn tijd aan”

Voor haar heeft hij een zwak

Binnen het gezin Ham is Otto-Jan Ham het middelste kind. Naar het schijnt zou het middelste kind het meest behoefte hebben om voor iedereen te zorgen. Iets wat Otto-Jan ook wel herkent bij zichzelf.

“Een groot deel van mijn tijd spendeer ik aan checken of iedereen in mijn omgeving oké is. Ik kan simpelweg niet tegen conflicten, en ik wil die ook niet in mijn show. Sommige programmamakers houden van controverse en polemiek, maar dat is net wat ik níét wil. Ik wil gewoon dat je na een uur met onze centrale gast denkt: amai zeg wauw, da's een toffe kerel of madam! Je hoeft geen conflictmodel te hanteren om goeie televisie te maken”, vertelt hij in Humo.

Voor zijn programma ‘Amai Zeg Wauw’, werkt Otto-Jan samen met Lara Chedraoui. Hij moet toegeven dat hij een zwak heeft voor de zangeres van zijn huisband.

“Ik ben zeer blij dat we een vorm hebben gevonden die werkt voor haar, want vanzelfsprekend is het niet. Ze past in geen enkel vakje. Lara is een unieke engel die je vooral moet laten fladderen. Zorg ervoor dat er een bed klaarstaat als ze wil slapen, en een voedzame hap als ze wil eten, en voor het overige moet je gewoon in haar schijnsel baden.”

Bio van Otto-Jan Ham

Meer Over:

Otto-Jan Ham