.
Julie Vermeire, Jacques Vermeire
vrijdag 17 februari 2023

Oude bekende duikt op in ‘De Vermeires’

Een onverwachte tv-comeback

Zes afleveringen lang geven Jacques Vermeire en de zijnen een unieke inkijk in hun leven in ‘De Vermeires’ op VTM.

Behalve Jacques en dochter Julie, die intussen stilaan de stempel van ‘dochter van’ ontgroeid is, zal de kijker ook Julies vriend Laurins, hun hondje Sunny en Jacques zoon Maxime te zien krijgen.

In tegenstelling tot bij zijn vader, zus en schoonbroer is ‘De Vermeires’ Maximes eerste serieuze kennismaking met de camera’s. Tot voor kort werkte hij dan ook in een bekende beenhouwerij in Antwerpen, waar hij ook woonde. Een relatiebreuk en de start van de opnames van hun docusoap deden hem echter besluiten terug te keren naar het ouderlijke nest van papa Jacques in Keerbergen.

Maar Maxime is niet het enige opvallende gezicht dat in het programma zal opduiken.

Ook Jacques ex-vrouw, Eva Pauwels, zal aan bod komen. Verrassend aangezien Maxime en Julie na de scheiding en alcoholverslaving van hun mama gedurende enkele jaren geen contact met haar hadden: “Ik heb zelf voorgesteld om haar in de reeks op te nemen”, aldus Julie. “Iedereen kent ons verleden wel, maar zo kunnen de mensen zien dat het goed met haar gaat. Onze band is terug goed. Zelf was ze ook blij dat we haar vroegen.”

Bio van Jacques Vermeire, Julie Vermeire, Eva Pauwels en Maxime Vermeire