.
Yanni Bourguignon in Familie - aflevering 7106
woensdag 21 juni 2023

Overleeft Yanni Bourguignon de seizoensfinale van ‘Familie’ niet?

Het zou zomaar kunnen

Het belooft een spannende seizoensfinale te worden van ‘Familie’. In de hoofdrollen zien we onder andere Sandrine André, Caroline Maes, Jo Hens en ook Yanni Bourguignon. Het ziet er naar uit dat deze laatste levend begraven wordt.

De fans van Yanni mogen alvast beginnen vrezen. Het is nog niet zeker dat zijn personage de seizoensfinale zal overleven en dat hij effectief levend wordt begraven.

“Voor de kijker is het ondertussen wel duidelijk dat Elena Rieser terug is en dat ze Veronique wil doen boeten voor wat zij haar zoon Koen heeft aangedaan. De fans van ‘Familie’ zullen op het puntje van hun stoel zitten”, zegt Yanni vol spanning in Story.

Een flinke dosis spanning was welkom voor Yanni zijn personage. De laatste maanden leek alles ontzettend goed te gaan en ook de band met zijn moeder leek weer beter te zijn.

“Sandrine en ik zijn samen naar de schrijvers gestapt omdat we vonden dat onze personages lang genoeg in onvrede hebben geleefd. En Veronique had ook weer iemand nodig nu ze weg is bij Lars. Dus waarom haar zoon niet? We zijn heel blij dat we opnieuw sympathieke scènes met elkaar kunnen spelen.”

Bio van Yanni Bourguignon

Meer Over:

Yanni Bourguignon