.
News Image

Paniek bij Mijn Pop-Uprestaurant

Al meteen probleem bij eerste service.


Alle pop-uprestaurants zijn open en draaien op volle toeren. De duo’s ontdekken op donderdag 24 maart 2016 al meteen hoe moeilijk het is om een eigen zaak te runnen. Elke service is een kans om te verbeteren en overal wordt er getracht om de beginnersfoutjes recht te zetten. Want de klant is enkel tevreden met het beste. Niet eenvoudig, zeker niet met de hete adem van je concurrent in de nek.



In Genk hebben Giordano & Myrthe van l’Oro Nero een personeelslid van de buren ingepikt. Dat zint Amanda & Sven helemaal niet. Tijd voor veel discussies is er echter niet. Er wachten hongerige klanten aan de deur van hun pop-up en Amanda vliegt de zaal rond met een glimlach. Bij de Italiaanse buren is de nieuwe aanwinst niet meteen een hoogvlieger. Een aantal pizza’s mislukken, waardoor de klanten extreem lang op hun eten moeten wachten.



In Kortrijk breekt een kleine paniek uit wanneer de zussen Chloë & Magali te horen krijgen dat hun chef Nick pop-up Strombowli verlaat. Dat betekent dat ze vandaag de deuren openen zonder hun ervaren chef. Chloë neemt de leiding, maar of de service vlot zal verlopen blijft de vraag. Bij Jan & Nele verloopt alles perfect. Het koppel voelt zich gelukkig in hun restaurant Mémé Gusta en doet er alles aan om de gasten een familiegevoel te geven. Hun enige probleem is dat hun stoofvlees gigantisch populair wordt. Te populair zelfs, waardoor de keuken zonder dreigt te vallen.



In Antwerpen doen Gillian & Caroline een inhaalmanoeuvre op hun concurrenten. De klanten vinden stilaan hun weg naar de pop-up en ze vinden de vegetarische keuken apart qua smaak, maar wel best lekker. Het enige probleem dat zich stelt, is dat de klanten volgens Gillian niet voldoende verbruiken tijdens hun bezoek aan de pop-up. Jonkies Willem & Miette zijn razend populair, maar maken een aantal beginnersfouten in hun pop-up. Willem komt te laat en hij vergeet zijn ingrediënten te bestellen…



MIjn Pop-Uprestaurant, donderdag om 20.35 uur op VTM.