.
bart peeters
dinsdag 1 augustus 2023

Panne tijdens concert Bart Peeters

En zó loste hij dat op

Hij speelde al meer dan duizend concerten maar voor velen staken de optredens in de ‘Lotto Arena’ er met kop en schouders bovenuit.

“Wat je in de Lotto Arena had, was: de luxe van een concert waar hard over was nagedacht. Opbouw, playlist, alles had zijn plaats”, bekent Bart Peeters aan De Morgen.

Toch maakten ze een uniek moment mee op een volledig andere plaats: op Rock Zottegem, begin juli. “Wat daar gebeurde was voor ons een cadeau: het licht viel uit maar de klank niet, waardoor wij gewoon in het donker konden voortspelen”, aldus Bart.

“Wij hebben dat bijna een kwartier gedaan, we werden verlicht door de lichtjes van duizenden gsm’s. Ik ben het publiek ingedoken om dichter bij die lichtjes te komen. Het publiek nam het over en dan, op het ideale moment, ging het licht weer aan. Magisch”, vertelt de zanger openhartig.

“Dat was het totaal tegenovergestelde van de Lotto Arena, want er was een grote kans op chaos, maar door de interactie met het publiek werd het wonderschoon”, verneemt De Morgen.

Bio van Bart Peeters

Meer Over:

Bart Peeters