.
News Image

Partner Gert Verhulst hakt knoop door

Ellen Callebout schept duidelijkheid over haar kinderwens.


Ellen Callebout, de partner van Gert Verhulst, heeft een moeilijke knoop doorgehakt: ze zal Gert geen derde kindje schenken. Eigenlijk was het Gert Verhulst die vorig jaar de bal aan het rollen bracht door te stellen dat mocht Ellen een kinderwens koesteren hij haar die niet zou ontzeggen. Was er een derde Verhulst-telg op komst? “Ik ben niet echt vragende partij, maar kijk: als het zou gebeuren, is dat kindje meer dan welkom,” verklaarde Gert Verhulst vorig jaar in Dag Allemaal. Maar nu heeft Ellen zelf duidelijkheid geschept over haar kinderwens…

Ellen Callebout onthult in Story dat ze zich te oud voelt om nog aan kinderen te beginnen. De partner van Gert is amper 41 jaar oud maar beseft eveneens dat ze perfect gelukkig is zonder kinderen. “Gert en ik hebben beslist dat er geen kindje meer komt. We hebben een mooi leven met ons twee en ik kom supergoed overeen met zijn kinderen,” aldus Ellen in Story. “Ik besef nu dat ik perfect gelukkig ben zonder.” Gert Verhulst heeft met Viktor en Marie al twee kinderen uit een eerdere relatie en de band van zijn kinderen met Ellen is altijd al goed geweest. Maar dat er geen kinderen meer op stapel staan wil niet zeggen dat het koppel geen plannen voor de toekomst koestert…

Kinderen zullen er niet meer komen, maar een huwelijk lijkt er wel van te gaan komen. Ook al heeft Gert Verhulst zijn Ellen nooit officieel ten huwelijk gevraagd. Tijdens een gesprek aan de ontbijttafel kwam het er plotseling uit: “Zouden we eens niet trouwen? Awel, ja,” antwoordde Ellen. En zo was het beklonken, lacht Ellen. “Al dat geklopte gedoe errond hoeft niet voor ons,” vertelt de West-Vlaamse schone in Humo.

Gert heeft ondertussen zelfs al zijn vrijgezellenfeest achter de rug. Enkele weken geleden trok hij met enkele vrienden naar Las Vegas, maar het huwelijk zelf zal geen grote bedoening worden. Over het huwelijk wil Ellen enkel kwijt dat het iets “heel kleinschaligs zal worden voor familie en dichte vrienden”. Ooit opperden Gert Verhulst en James Cooke dat ze misschien samen hun huwelijksfeest konden organiseren. Ook James wacht immers al lang op een huwelijksaanzoek van zijn Dorian.

Maar dat gezamenlijke huwelijksfeest lijkt er dus niet van te gaan komen. En op de vraag of de organisatie van het huwelijk voor strubbelingen zal zorgen in de relatie tussen Gert en Ellen kan de West-Vlaamse duidelijk zijn: “Ik durf het amper te zeggen, maar Gert en ik hebben amper discussies. Saai, hè. Geen ergernissen.” Oftewel: grote liefde!