.
Loredana Falone en Matteo Simoni
dinsdag 26 maart 2024

Partner van Matteo Simoni: “Dat beseft ze wel heel goed”

Het is naar haar vernoemd

Loredana Falone, de partner van Matteo Simoni heeft haar eigen kledingcollectie uit. Ze ging in zee met het kledingmerk Filou & Friends en de collectie werd vernoemd naar hun dochtertje Giulia.

Voor Loredana was het een evidente keuze om de collectie naar haar eigen kindje te vernoemen. Ze had het zelfs een beetje raar gevonden om met een ander kindje samen te werken.

“Giulia was een deel van het proces. Matteo en ik staan nog steeds heel erg op de privacy van ons kind, maar in dit verhaal klopte het gewoon. Het is verbonden aan mijn passie en we staan enorm achter het merk. Bovendien delen we vaak foto's van haar op sociale media, omdat we zo trots op haar zijn. Maar het is niet dat we haar in de toekomst nog vaker in de schijnwerpers gaan zetten”, zegt Loredana in Story.

Wie veel in de aandacht komt te staan, krijgt soms wel eens sterallures. En als we Loredana mogen geloven, dan is het al zover bij de kleine meid.

“Ze beseft dat het haar collectie is en dat vindt ze wel cool. Ik heb ook samen met Giulia haar naam geschreven en dat is dan het logo van de collectie geworden. En elke ochtend wil ze kijken naar de reclamespot van Filou x Giulia. Ik denk dat ze hier later met veel plezier en liefde op zal terugkijken.”

Bio van Matteo Simoni

Meer Over:

Matteo Simoni