.
Matteo Simoni
zaterdag 23 maart 2024

Partner van Matteo Simoni: “Dat konden we onmogelijk doen”

Ze zijn allebei zo

Toen Matteo Simoni en Loredana Falone zwanger waren van hun eerste kindje, hadden ze wel kunnen vermoeden dat het een stevig temperamentvol kindje zou worden. Dat kon ook bijna niet anders met zo’n twee temperamentvolle ouders.

“We konden onmogelijk een rustig kindje op de wereld zetten. Er zit veel pit in en ze heeft een uitgesproken mening. Op zich vind ik dat goed, ze zal altijd voor zichzelf opkomen, maar met momenten is dat ook best wel vermoeiend. 's Avonds liggen Matteo en ik soms uitgeput in de zetel omdat we doodop zijn. Maar haar pittige en stoere karakter zit wel verwerkt in de stukken”, klinkt het bij mama Loredana in Story.

Giulia, want zo heet het meisje, heeft een heel uitgebreide fantasie en is een echte dromer. Maar Loredana vindt het leuk om daarin mee te gaan.

“Ik stel haar vaak vragen over hoe haar droomwereld eruitziet. Die bestaat vooral uit vliegende eenhoorns - in alle kleuren - die nadien prinsessen worden. Daarnaast zit Giulia vaak met haar hoofd in de wolken. Ze wil weten wie daar woont en wat daar gebeurt. Heerlijk!”

Bio van Matteo Simoni

Meer Over:

Matteo Simoni