.
Matteo Simoni
woensdag 20 maart 2024

Partner van Matteo Simoni: “Ze is niet de meest elegante meid”

Ze heeft een eigen kledingcollectie

Matteo Simoni straalde tijdens de voorstelling van de kledingcollectie van zijn vrouw Loredana Falone. Maar wie ook de show stal, was hun vierjarige dochter Giulia. Zij staat model voor de kindercollectie die ook haar naam draagt.

Door een eigen kindercollectie te ontwerpen is er een droom voor Loredana in vervulling gegaan. Ze droomde er sinds de geboorte van Giulia van om een kledingcollectie voor de allerkleinsten op de markt te brengen.

Loredana wist daarvoor het Belgische merk Filou & Friends te overtuigen en met haar in zee te gaan om haar creatieve ideeën op papier te zetten.

Een jaar later is het tijd om Filo X Giulia te lanceren. Een collectie met duurzame, kleurrijke en genderneutrale kledij voor kinderen.

“Vroeger kleedde ik Giulia al genderneutraal, omdat ze niet echt een meisjemeisje was maar eerder een tomboy. Maar sinds een jaar, ik denk ook door school, is ze plots grote fan van roze en rokjes. Bovendien spreekt ze ook al over nagellak en schmink. Al is het niet de meest elegante meid, hoor”, lacht Loredana in Story.

Bio van Matteo Simoni

Meer Over:

Matteo Simoni