.
Boek Chez Pascale
woensdag 20 september 2023

Pascale Naessens: “Doe wat je echt gelukkig maakt”

En zij helpt daarbij

Pascale Naessens is nog altijd één van de populairste kookboekenschrijfsters van ons land. Haar nieuwe kookboek ‘Chez Pascale’ is net uit en ze verwent opnieuw iedereen met de heerlijkste en gezondste recepten.

Zelf drukt Pascale ook graag haar stempel op wat ze zelf ‘het goede leven’ noemt. Voor haar draait het allemaal rond het totaalplaatje.

“Lekker in je vel zitten, voldoende bewegen en slapen, je omringen met vrienden, gezond eten, veerkrachtig in het leven staan….”, begint ze in Story.

Buiten haar kookboek heeft Naessens nog vele andere plannen. Zo deelt ze nu al haar kennis op het online platform Go Pure masterclasses. Daarin doet ze interviews met experten rond beter slapen, ademen en mediteren.

“En voor de jaarwisseling komt er een Go Pure journal uit. Met dat journal kunnen mensen zelf aan de slag. Ik geef hen inspiratie, tips en hints om echt naar binnen te kijken. Laat de druk van sociale media los, neem tijd voor jezelf, wie je echt bent en ga aan de slag met wat jou gelukkig maakt. Het is een levensles waar ik zelf, als jong meisje, keihard mee werd geconfronteerd.”

Bio van Pascale Naessens

Meer Over:

Pascale Naessens