.
Pascale Naessens
donderdag 8 september 2022

Pascale Naessens: “Het zal nog spannend worden”

ze wil de interesse wekken

Misschien heb jij wel gekeken naar de eerste afleveringen van ‘De Schaal Van Pascale’ en ben je nu ook gebeten door de pottenbakmicrobe. Pascale hoopt in ieder geval dat ze vooral een leuk en ontspannend programma heeft kunnen afleveren.

“Het hoeft geen groot succes te worden. Voor mij is kwaliteit en authenticiteit belangrijker dan kwantiteit. Het is simpel: als het niet aanslaat, zal er geen tweede reeks komen. Dat zou jammer zijn, maar beide scenario’s zijn voor mij goed”, begint ze in Story.

Naessens hoopt de interesse van het publiek te wekken en mensen gefascineerd te laten raken voor de ambacht en de mooie beelden die worden gemaakt.

“Geloof me, het wordt nog spannend. Zodra je met klei werkt, krijg je spanning. Je weet immers nooit hoe iets uit de oven komt.”

Het programma was nog niet op televisie verschenen toen er al negatieve reacties op sociale media de ronde deden. Als ervaren rot in het vak is Pascale daar behoorlijk tegenop gewassen. “Het is niet nieuw voor mij. Van zodra je een publiek figuur bent, kun je daar niet om heen. Zeker met de komst van sociale media word je vogelvrij verklaard en mag iedereen zijn mening geven. Maar ik word er steeds beter in om daarmee om te gaan.”