.
Pascale Naessens
zaterdag 4 november 2023

Pascale Naessens: “Ik ben altijd bezig met de grote levensvragen”

Ze schreef er nu ook een boek over

Pascale Naessens is een van de best verkopende auteurs in Vlaanderen dankzij haar kookboeken waarin ze iedereen gezond probeert te laten koken. Daarnaast is ze ook af en toe nog te zien op televisie en focust ze zich ook op haar hobby: keramiek.

Ze is een bezige bij, maar zo heeft ze het graag. Vooral het schrijven van haar kookboeken vraagt veel tijd. Maar ook het maken van haar laatste nieuwe boek ‘Go Pure Journal’ vroeg veel tijd. Dit keer is het geen kookboek, maar een soort van dagboek geworden.

“Al van kinds af aan ben ik bezig met de grote levensvragen: 'Hoe wil ik door 't leven gaan?' en 'Hoe kan ik sterven als een gelukkige mens?' Ik probeer dagelijks te mediteren en met bewustzijn bezig te zijn. Mijn boekje helpt me daarbij. Ook Paul gebruikt het”, legt ze uit in Dag Allemaal.

Naessens is een vrouw die heel makkelijk haar gevoelens toont aan haar vriendinnen. Met sommige van hen is ze al heel lang bevriend en ze kennen elkaar door en door.

“Als we samen zijn, gedragen we ons als jonge meisjes en zitten we continu te giechelen. De basis van die goeie vriendschap is dat we niets verwachten van elkaar. Bij mensen die ik voor het werk of in de media ontmoet, denk ik soms: 'Oei, ik mag geen stommiteiten zeggen, want dat kan gevolgen hebben voor mijn werk.' Bij vrienden speelt dat niet. Het enige wat ik moet doen is een leuke tijd met hen beleven.”

Bio van Pascale Naessens

Meer Over:

Pascale Naessens