.
Pascale Naessens
maandag 5 september 2022

Pascale Naessens: “Ik hoef niet te scoren met het programma”

Ze hoopt dat het in de smaak valt

Een programma over pottenbakken, erg spannend klinkt het niet. Tot je er een wedstrijd van maakt. En dat is exact wat Pascale Naessens heeft gedaan, samen met Kürt Rogiers. In ‘De Schaal Van Pascale’ gaan ze op zoek naar de beste pottenbakker.

“Keramiek is momenteel een hype, maar het valt inderdaad af te wachten of het programma ook een breed publiek zal aantrekken. We hebben er, samen met de hele ploeg, heel hard aan gewerkt en we hebben ook gemaakt wat we wilden. Een positief tv-programma”, klinkt het bij Naessens.

Pascale zal niet zelf gaan pottenbakken, maar is wel het jurylid dat de kandidaten zal beoordelen, maar ook kracht zal geven.

“Ik heb me in de jury omringd door mijn beste lesgevers/keramisten Rudie Delanghe en Eric Landon en ik vond het bijzonder fijn om samen te werken met Kürt Rogiers als presentator.”

Het valt nog af te wachten of de kijkcijfers even goed zijn als het enthousiasme van Pascale. “Uiteraard hoopt iedereen dat het in de smaak valt, maar ik hoef niet absoluut te scoren, mijn bazen zien dat wellicht anders. Ik schreef mijn allereerste kookboek ook niet met het doel om er een succes van te maken.”

Bio van Pascale Naessens

Meer Over:

Pascale Naessens