.
Pascale Naessens
dinsdag 7 november 2023

Pascale Naessens: “Ik kreeg het niet over mijn hart”

Ze werd nochtans goed betaald

Als we tips willen op vlak van gezonde voeding, dan moeten we bij Pascale Naessens zijn. De vrouw van Paul Jambers heeft al heel wat gezonde kookboeken op de markt gebracht en heeft daar veel succes mee.

Maar Pascale verschilt ook met veel mensen van mening wanneer het aankomt op gezonde voeding. Dat vertelt ze in Dag Allemaal.

“Vroeger stond ik op de barricaden en kreeg ik veel tegenwind, nu staan alle kranten er vol van en is de discussie gelukkig niet meer zo fel. Intussen weten we dat gefabriceerde voeding met 'n overdaad aan suikers, smaakversterkers en chemische toevoegingen ons dik, verslaafd en ziek maakt. Als ik dat soort voeding eet, voel ik me ellendig, futloos en depressief. Daarom eet ik bewust.”

Suikers zal je niet rap in de voeding van de kokkin terugvinden. Die mijdt ze heel bewust. Maar ook de verborgen suikers probeert ze zoveel mogelijk te mijden.

“Als je wit brood eet met confituur, eet je eigenlijk taart als ontbijt. Een tijdje geleden kreeg ik een voorstel om reclame te maken voor 'gezonde' snoepjes. Ik zou nog nooit zoveel betaald geweest zijn, maar ik kreeg 't niet over mijn hart, omdat ze te veel verdoken suiker bevatten en dus niet gezond zijn. Ik wil authentiek zijn en mijn lezers niet bedotten.”

Bio van Pascale Naessens

Meer Over:

Pascale Naessens