.
News Image

Pascale Naessens: “ik zat alleen op een donker, klein kamertje"

Pascale Naessens onthult hoe ze uiteindelijk als model aan de slag ging. Fantastische jaren, al was niet alles rozengeur en maneschijn, geeft Pascale toe in Het Laatste Nieuws.

“Ik wist als jong meisje niet wat ik wilde doen met m’n leven, ik wist ook niet wat m’n talenten waren en een tijdlang was dat oké, maar op een bepaald moment voelde ik een zekere verwachting en ben ik beginnen werken als model”, doet Pascale Naessens haar verhaal in Het Laatste Nieuws.

“Ik kijk daarop terug als fantastische, maar ook harde jaren omdat er grote onzekerheid mee gepaard ging”, geeft Pascale Naessens toe.

“Als ik dan weer eens in Parijs op een casting van Coca-Cola stond tussen niks dan mooie meisjes, kon ik weleens denken: ‘Wat doe ik hier?’ Of als ik in Milaan moederziel alleen terechtkwam op een donker, klein kamertje: dat was soms slikken.” Al was er toen al één karaktertrek die Pascale staande hield…

“Maar geen haar op mijn hoofd dat er ooit aan dacht op te geven, ik wou slagen, dat had ik toén al”, aldus Pascale Naessens in Het Laatste Nieuws.

Bio van Pascale Naessens

Meer Over:

Pascale Naessens