.
Pascale Naessens
zondag 11 september 2022

Pascale Naessens: “Op dat punt zou je relatie naar een ander niveau gaan”

Ze zijn dertig jaar getrouwd

Met ‘De Schaal Van Pascale’ is Pascale Naessens sinds lange tijd nog eens op televisie te zien. En in tegenstelling tot wat iedereen denkt, wordt Pascale voor dit eigen televisieprogramma niet vet betaald door VTM.

“Die status heb ik jammer genoeg nog niet bereikt. Uiteraard heb ik het niet gratis gedaan, ik ben betaald volgens de gangbare normen. Als ik een jobaanbieding krijg, vraag ik me eerst af of het interessant is. Ik heb nog nooit iets gedaan voor het geld. Ik krijg wekelijks de vraag of ik reclame wil maken op sociale media, maar ik prijs me gelukkig dat ik niet in de situatie zit dat ik het moet doen voor het geld”, zegt Naessens in Story.

Pascales man, Paul Jambers, is dolenthousiast over de tv-comeback van zijn vrouw. Hij toont altijd erg veel interesse in waarmee Pascale bezig is. De twee zijn volgend jaar dertig jaar getrouwd, en dat verdient toch een applausje.

“Ik hoorde via een vriendin dat je relatie een nieuw niveau bereikt eens je dertig jaar samen bent. Als je al zolang samen bent, zal dat natuurlijk wel iets doen. Ik vind het in ieder geval zalig. Ik ben blij dat ik mijn grote liefde heb gevonden met wie ik samen een weg kan afleggen en een geschiedenis heb.”

Bio van Pascale Naessens

Meer Over:

Pascale Naessens