.
Pascale Naessens
zondag 9 oktober 2022

Pascale Naessens over haar jeugd: “ik was een halve jongen”

Pascale Naessens groeide op in een warm nest. Met haar één jaar oudere broer beleefde ze dolle pret. Over haar poppen doet Pascale één opvallende uitspraak…

“We waren thuis met twee, mijn broer was een jaar ouder, maar veel mensen dachten dat we een tweeling waren — misschien ook wel omdat ik kort haar had en een halve jongen was”, lacht Pascale Naessens in Het Laatste Nieuws.

“Het waren jaren van buitenspelen, van naar de jeugdbeweging gaan, van kattenkwaad uithalen en van avonturen beleven”, vertelt de echtgenote van Paul Jambers in het dagblad.

“We hadden niet echt een tuin, maar achter ons huis lagen landerijen en daar waren mijn broer en ik niet weg te slaan. Koeien, motoren, machines: dat vonden wij geweldig. Met poppen speelde ik niet echt”, geeft Pascale Naessens toe.

“De enige poppen die ik had, haalde ik uit elkaar omdat ik gefascineerd was door hoe ze functioneerden. Tot mijn moeder zei: ‘Als het zo zit, koop ik geen poppen meer.’ En dat was het”, lacht Pascale Naessens in Het Laatste Nieuws.

Bio van Pascale Naessens en Paul Jambers