.
Pascale Naessens
dinsdag 26 september 2023

Pascale Naessens: “Vrienden kijken daar door”

Ze houdt ervan om voor hen te koken

Wanneer je bij Pascale Naessens en Paul Jambers wordt uitgenodigd kan je alvast rekenen op een lekkere en gezonde maaltijd. Vrienden uitnodigen voor een etentje is dan ook voor Pascale de ideale manier om aan vriendschappen te werken.

“Ik prik een datum, bel mensen op en stop veel liefde in mijn gerechten. Met afhaalpizza werkt het niet. Wie niks van zichzelf geeft, zal weinig terugkrijgen”, klinkt het in Story.

Ook Paul vindt die feestjes altijd leuk en erg gezellig. Dat zijn vrouw dan in de keuken staat vindt hij prima. Hij is de gastheer van de avond en zorgt voor de drank.

“Met feestelijke buffetten haal ik alle stress eruit en kan ik ’s avonds gewoon mee aan tafel schuiven. Thuis wil ik geen restaurant nadoen, maar net de huiselijkheid uitspelen. Vaak laat ik mijn gasten meehelpen om de tafel klaar te zetten. Ondertussen maak ik à la minute in de keuken nog een hapje klaar. Of ik laat hen oesters openen. En als mij cuisson niet goed is? Vrienden kijken daar door. Het draait om de connectie; Veel meer is er niet in het leven.”

Bio van Pascale Naessens

Meer Over:

Pascale Naessens