.
Pat Krimson
woensdag 15 juni 2022

Pat Krimson doet alles zelf: “En het gaat allemaal supervlot”

"Hoe heb ik dat ooit gedaan"

Pat Krimson is 57 en draait al heel wat jaren mee in de showbizz. Zijn vriendin Loredana is 21 jaar jonger en houdt Pat jong. Het nachtleven en zijn leven op Ibiza heeft de voorbije jaren zijn tol geëist, en Pat kan niet ontkennen dat hij de voorbije jaren geleefd heeft voor drie man.

“Gelukkig is het de laatste tijd wat minder hectisch qua optredens in het buitenland. Ik moet voor mijn drie vrouwtjes zorgen, zeg ik altijd. Mijn moeder zit in het rusthuis en ik ben één van de weinigen die haar bezoekt. En mijn dochter is bijna een tiener, dus daar is ook wat werk aan”, lacht Pat in De Morgen.

Pat heeft altijd een druk leven gehad en het was dan ook even afkicken toen het hele leven stilviel door corona. Maar hij en Loredana zijn altijd positief blijven denken en gingen er weer voluit voor, vanaf het weer mocht.

“Ik begin elke dag ’s ochtends om 7 uur hier op kantoor. Mijn mayonaise is constant aan het draaien. Ik ben altijd bezig, doe mijn eigen management. Mensen kunnen mij rechtstreeks contacteren, ook journalisten. Zo gaat het allemaal supervlot.”

Krimson blikt nog vaak terug op de tijden van vroeger, waarin zijn leven drukker was dan ooit. “Als ik mijn agenda’s van vroeger bekijk, vraag ik mij af hoe ik dat ooit heb klaargespeeld. Zondag zat ik nog in Tokio, op maandagavond stonden we op het podium van 'Tien Om Te Zien' en op woensdag zaten we in Kopenhagen,… ik vraag me nog vaak af of ik daarvan heb kunnen genieten.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Pat Krimson

Meer Over:

Pat Krimson