.
2 Fabiola: Loredana en Pat Krimson
zondag 3 december 2023

Pat Krimson: “Het interesseert me niet meer”

Het brengt teveel stress mee

Wanneer je een relatie start, start je die natuurlijk met het idee dat het voor het leven is. Jammer genoeg zijn relatiebreuken ook vaker voorkomend dan we zouden willen.

Ook Pat Krimson en Loredana hebben al enkele relatiebreuken achter de rug voordat ze verliefd werden op elkaar.

“Elke relatie die ik ooit gehad heb, begon ik met het idee om er iets van te maken. Dus telkens als het fout liep, deed dat ergens wel pijn. Al moet ik toegeven dat ik dikwijls degene ben geweest die de relatie stopzette. Ik was vroeger wel een beetje een flierefluiter. Ik had dan een vaste vriendin, maar soms was er ook nog iemand on the side - als je begrijpt wat ik bedoel. Ik zocht die spanning op, zeg maar. Ik had dat nodig. Ik zat bovendien in een branche waar ik héél veel volk - mooie, speciale mensen – tegenkwam”, bekent Patje in Nina.

Er zijn veel verleidingen op het pad van Patje gepasseerd en daar kon hij amper aan weerstaan. Maar dat is nu volledig verleden tijd.

“Ik zeg het vaak tegen Loredana: ik ben daar voorbij. Het interesseert me niet meer. De stress die het met zich meebrengt alleen al? Nee, bedankt. Ik wil gewoon een rustig, stabiel leven. Ik heb al mijn dromen kunnen waarmaken.

Download onze app voor Android of iOS