.
2 Fabiola: Loredana en Pat Krimson
woensdag 2 november 2022

Pat Krimson: “Het komt nu pas binnen”

Hij verloor zijn moeder

Een kleine twee maanden geleden overleed Gerda, de mama van dj Pat Krimson. Gerda had er een lange lijdensweg opzitten en ze had haar strijd gestreden. Haar dood valt Patje bijzonder zwaar en hij mist haar nog elke dag.

“Het was de drukste zomer die we ooit gehad hebben, maar ergens was dat goed zo. Zo kan ik ons ma niet te hard missen. Al slaat het gemis geregeld toch hard toe”, zucht hij in Dag Allemaal.

Week na week ging Patje op bezoek bij het graf van zijn mama, elke keer wanneer hij daar de behoefte toe voelde. Het is een manier om zijn verdriet te verwerken.

“Ik denk dat het nu pas aan het binnenkomen is. Ik heb het verdriet twee maanden weggedrukt omdat we het zo druk hadden, maar nu komt dat soms keihard binnen. Ik durf dan mijn tranen de vrije loop te laten.”

Amper twee dagen na de begrafenis stonden Patje en Loredana alweer het beste van zichzelf te geven op een podium. “Omdat mama dat zou gewild had. Ze vond het altijd super als haar zoon kon gaan spelen, op een podium staan en mensen blij maken. Ze zou echt niet gewild hebben dat ik thuis in een hoekje zat te janken, dat zou ze flauw gevonden hebben.”

Bio van Pat Krimson

Meer Over:

Pat Krimson