.
Pat Krimson
donderdag 4 maart 2021

Pat Krimson krijgt vaccin op 12 maart

Hoe kan dat?

Heel wat mensen stellen zich de vraag waarom Patrick Claesen, beter gekend als Pat Krimson, nu al een uitnodiging heeft gekregen voor een Covid-19 vaccinatie. “Ik heb prijs 12/3. Veteranen eerst… Ethias Arena here we come” , schreef de dj eerder deze week. Pat Krimson is amper 55 en krijgt volgende week zijn spuitje en dat terwijl men nog heel wat 85-plussers moet uitnodigen. Je kan je vragen stellen, maar er is een logische verklaring. Op Radio 1 vertelde de dj dat hij de uitnodiging nu nog niet verwacht had, maar hij gaat er wel op in. “Er is een groep van 55-plussers die nu wordt ingeënt. Tot vorige week mochten die het vaccin van AstraZeneca niet krijgen. Blijkbaar was ik één van de oudsten in de groep van 55-jarigen en kreeg ik daarom een uitnodiging”, glundert Patrick Claesen.

Het gaat hier dus niet om een vergissing, de dj krijgt het vaccin ook niet vroeger dan anderen omdat hij bekend is. Ondertussen mogen 55-plussers het vaccin van AstraZeneca wél krijgen, maar men heeft besloten om de mensen die al uitgenodigd zijn, niet teleur te stellen. Pat Krimson heeft even overwogen om zijn dosis aan iemand anders te geven, maar dat kan en mag niet.

Het feit dat Pat Krimson volgende week ingeënt zal worden, verandert voorlopig weinig aan de situatie. Op een dj-set moet hij niet al te snel hopen, daar de coronamaatregelen wellicht nog meerdere maanden actief zullen blijven.

Bio van Pat Krimson

Meer Over:

Pat Krimson