.
Pat Krimson
zaterdag 19 februari 2022

Pat Krimson: “Ze dacht dat ik haar ging dumpen”

Hij had een verrassing voorbereid

Een huwelijksaanzoek hoort romantisch te zijn, op een mooi onbewaakt moment. En zo heeft ook Pat Krimson het begrepen. Hij vroeg zijn vriendin Loredana ten huwelijk in Spanje, bij een romantisch etentje met een mooi versierde tafel vol kaarsen en bloemen.

Loredana was helemaal verrast. “Ik dacht: wat krijgen we nu? Het is januari, da’s wat vroeg voor Valentijn”, lacht ze in Dag Allemaal. “Loredana werd helemaal achterdochtig. ‘Je gaat het uitmaken hé, je gaat me dumpen’, zei ze. Ik zie het leven altijd positief, terwijl Loredana de dingen sneller negatief ziet.”

Naast de vele positieve reacties waren er ook enkele negatieve reacties te lezen. ‘Dan zal er wel een breuk in de lucht hangen, zoals bij zijn vorige verlovingen’, stond er hier en daar te lezen. “Ik was nog nooit verloofd. Het klopt wel dat zeven jaar voor mij een gevaarlijk punt is. Ik heb enkele relaties gehad die dan eindigen. Dus nu is het moment om door te duwen. Het voelde goed en we zijn gelukkig samen”, verduidelijkt Pat.

Download onze app voor iOS of Android