.
Paul Jambers
donderdag 15 september 2022

Paul Jambers neemt afscheid van het scherm

Kan hij dat wel?

Paul Jambers is terug op de buis en dat met het programma ‘Jambers Back To The 90’s’. Jambers, die zelf al 77 is, zoekt enkele getuigen weer op die ooit aan bod kwamen in zijn meest spraakmakende reportages.

Voordat hij aan de slag kon voor het programma moest Paul eerst 192 afleveringen herbekijken van ‘Jambers’ en moest hij een lijst opstellen met mensen die hij graag nog eens opnieuw zou willen interviewen.

“Die mensen ook terugvinden, was echter niet evident. Van sommigen hadden we zelfs de namen niet meer”, zegt Paul in Dag Allemaal. “Heel wat callsheets zijn de voorbije jaren verloren gegaan door waterschade.”

Die mensen terugvinden en hun gegevens opzoeken, het is een werk van lange adem geweest en Paul en zijn team hebben hun bezigheid het voorbije jaar.

“Maar ook niet iedereen wilde opnieuw meewerken aan een reportage. Omdat ze niet herinnerd willen worden aan zijn of haar verleden. Soms weten hun kinderen niet wat ze vroeger gedaan hebben, of ze werken ergens waar het delicaat is om bepaalde oude beelden te tonen. “

Bio van Paul Jambers

Meer Over:

Paul Jambers