.
Paul Michiels
donderdag 9 november 2023

Paul Michiels: “Ik heb ze daarop verrassend genoeg gemaakt”

Hij heeft een nieuw album

De fans van Paul Michiels zijn weer blij want hun favoriete zanger gaat weer op tournee. Hij heeft een nieuwe plaat uit en die wil hij overal laten horen.

Maar voor de plaat gemaakt werd, moesten er natuurlijk eerst nummers worden geschreven. En dat ging behoorlijk vanzelf.

“Ik heb ze verrassend genoeg op gitaar gemaakt, terwijl ik meestal componeer op klavier. Ik ben een beperkte gitarist en dus zijn het heel eerlijke liedjes geworden die niet te ver gezocht zijn. Ik hoop dat het album 'I Welcome You', dat op 10 november uitkomt, de muziekliefhebbers zal raken”, zegt hij in Primo.

Met zijn 75 lentes is Paul niet meer van de allerjongste. Maar zelf heeft hij er weinig problemen mee dat hij al zo oud is. Hij bekijkt het dan ook helemaal anders.

“Ik zeg tegen iedereen dat ik nu begin aan mijn vierde keer 25 jaar. Wellicht zal het de laatste keer zijn dat ik 25 word. (lacht) Ik heb nog heel veel energie én ik heb goeie genen. Als ik voor de spiegel sta, denk ik dat ik er nog best mag zijn. Eerlijk? Ik voelde geen nadelen bij die 75ste verjaardag. Ik ben goed omringd door mijn kinderen en mijn lieve vrouw. Alleen maar geluk, dus.”