.
News Image

Paul Michiels op Palm Parkies

En Palm Parkies heeft nog meer straf nieuws.


Palm Parkies is een vaste waarde in de zomerse festivalagenda’s van 19 Vlaamse en Nederlandse steden en gemeenten. In elke stad creëren de initiatiefnemers 7 à 8 weken na elkaar een fijne ontmoetingsplaats in een groene omgeving. Zo worden er tijdens de maanden juli en augustus meer dan 130 concerten aangeboden voor een breed en familiaal publiek. Dankzij de steun van en samenwerking met lokale besturen en sponsors blijft het festival gratis toegankelijk.



Wie als eerste een mooie plaats krijgt op de affiche van Palm Parkies, is Paul Michiels. Paul Michiels is een Belgisch muziekicoon en trekt dit jaar met plezier terug naar Palm Parkies! Zijn fantastische liveband krijgt in 2015 opnieuw een centrale plaats in zijn carrière.

Met de nieuwe 'A Singer's Heart Tour' zal Paul Michiels opnieuw 9 Palm Parkies steden plat spelen én dit met een verfrissende nieuwe festivalset, ideaal op een zwoele zomerse avond!



Maar liefst 19x zal Level Six de Palm Parkies parken in vuur en vlam zetten, zo zullen zij dus in alle deelnemende steden en gemeenten te zien zijn.

Met de partyband Level Six strikt Palm Parkies de hipste partyband van het moment. Deze zomer pakken ze uit met een gloednieuwe show: “Red Is The New Black”. In hun nieuwe show brengen Jo Hens (bekend van oa. Familie – Niko) en Laura Tesoro (dé ontdekking van The Voice 2014) samen met hun muzikanten originele medleys en de grootste hits van de voorbije jaren.

Pure ambiance van begin tot einde, niemand zal kunnen blijven stilstaan. Een leuke avond gegarandeerd!

Bio van Paul Michiels

Meer Over:

Paul Michiels

Bio van Laura Tesoro en Jo Hens