.
Junior Planckaert
maandag 28 november 2022

Pauline, vriendin van Junior Planckaert: “Ik zou graag meer bij hem zijn”

Ze zien elkaar alleen in het weekend

Vorig jaar konden we op VRT kijken naar ‘Junior op zoek naar de liefde’. Daarin ging Eddy Planckaerts zoon, Junior Planckaert, op zoek naar wat liefde nu voor hem echt betekent en wat hij precies verwacht van de liefde.

Het was niet Junior zijn bedoeling om er ook effectief de liefde te vinden, maar hij vond ze toch en dat werd Pauline De Vos uit Celles, bij Kortrijk. Ondertussen is het koppel al 10 maanden samen.

Pauline woont in Waregem, dus het is altijd een flinke rit als ze naar Junior toegaat. Gelukkig voor haar wordt ze bij aankomst altijd goed verwend door Junior.

“Elkaar een week niet zien, dat valt best mee. Uiteindelijk zien we elkaar vier dagen niet. Ik vind het niet slecht dat je in het begin van een relatie niet elke dag bij elkaar zit. Dan zou het te snel opgebrand zijn. Je moet het verlangen groot houden”, zegt Junior in Gazet van Antwerpen.

En dat is een mening die Pauline niet altijd deelt. Zij zou graag wat meer bij hem zijn. “Maar eigenlijk ben ik al op donderdagavond in mijn hoofd bij hem. Dan maak ik mijn zak klaar om de volgende dag na het werk te kunnen vertrekken.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Junior Planckaert

Meer Over:

Junior Planckaert