.
Pedro Elias
donderdag 12 januari 2023

Pedro Elias: “Het was niet meer leefbaar voor haar”

Ze blijft hem steunen

Wanneer we Pedro Elias op televisie zien verschijnen, is dat altijd in zijn meest enthousiaste vorm. Niets laat uitschijnen dat hij eigenlijk een echte hypochonder is, eentje in zijn meest extreme vorm. Behalve als hij er zelf over vertelt, zoals in ‘Patiënt Pedro’.

Gelukkig krijgt hij heel veel steun van zijn vrouw Evelien. Voor haar is het niet altijd makkelijk om met iemand als Pedro samen te leven. Zeker niet wanneer hij nog maar eens denkt dat hij weer kanker heeft of zal doodgaan.

“Bij momenten was het niet meer leefbaar voor haar. Constant moest ze mij geruststellen. Ze heeft zelfs gezegd: ‘Ik ben je echt beu’”, citeert Dag Allemaal een uitspraak van Pedro.

Het kantelpunt kwam er op het moment dat hun zoon Rover moest vechten tegen kanker. Een diagnose die ze in maart 2019 kregen.

“Dat had een averechts effect op mij. Twee jaar lang als hypochonder in een ziekenhuis rondlopen… da’s voor mij de slechtste omgeving. Mijn vrouw moest voor twee patiënten zorgen. Ik ben heel blij dat ze nog bij mij is.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Pedro Elias

Meer Over:

Pedro Elias