.
Bart De Pauw
maandag 22 april 2024

Peiling overduidelijk: Vlaming wil Bart De Pauw terug op tv

Het resultaat is verbluffend!

In onze Facebookgroep hebben de afgelopen dagen meer dan 1.500 mensen hun stem uitbracht op de vraag of zij Bart De Pauw al dan niet terug op tv willen zien. Amper 9% koos voor het antwoord "Bart De Pauw nooit meer op tv". De andere 91% hoopt snel weer tv-programma's met Bart De Pauw te kunnen bekijken. Dit resultaat moet hartverwarmend zijn voor Bart De Pauw.

De meeste mensen zijn van mening dat Bart De Pauw gedurende de afgelopen jaren meer dan voldoende gestraft is. "Iedereen heeft recht op een tweede kans", lezen we in onze Facebookgroep. "Het zal eens tijd worden dat die cinema rond deze man stopt. Het is al welletjes na 7 jaar", laat Christiane weten. Volgens Ingrid lopen er mensen rond die voor ergere dingen minder hard gestraft werden. "Ik keur het niet goed, maar ik denk dat er nog velen rondlopen met dezelfde feiten waar we het niet van weten. Zowel bekenden als onbekenden denk ik. Velen verdienen een tweede kans en daar is hij er één van. Dat is mijn persoonlijke mening", schrijft Ingrid verder.

Sommige mensen kijken in de richting van Gert Verhulst. "Gert zou Bart een kans mogen geven. Gert was al de eerste om Bart zijn verhaal te laten doen, hopelijk geeft Gert Bart de kans om zijn job te kunnen uitoefenen", besluit Dini.

Bio van Bart De Pauw

Meer Over:

Bart De Pauw