.
News Image

Peter Van de Veire krijgt tv-contract van VIER

Gaat hij weg bij de VRT?


Oorspronkelijk zou Peter Van de Veire maandag groot nieuws bekendmaken, nadien stelde hij de lancering uit tot vandaag. Het Laatste Nieuws kreeg de kans om het nieuws in primeur te brengen. Wel, de krant schrijft dat Peter Van de Veire de eerste is die onder contract ligt bij de VRT én bij SBS Belgium. Luisteraars van MNM vreesden dat Peter Van de Veire zou stoppen, maar dat is niet het geval. Peter Van de Veire vertelde ons vorig jaar tijdens een interview bij de Story Awards nog dat hij minstens 2020 nog zou uitdoen bij MNM en Peter Van de Veire is een man van zijn woord.



’s Morgens zal de presentator op MNM te horen zijn, terwijl hij ’s avonds één of ander programma op VIER presenteert. Dat kan omdat de VRT niet meteen tv-plannen met Peter Van de Veire heeft. Wel zou Van de Veire in de toekomst ook nog door de openbare omroep ingeschakeld kunnen worden voor bijvoorbeeld het Eurovisie Songfestival.

Welke programma’s Peter Van de Veire de volgende jaren zal maken? Zonder twijfel een vervolg op ‘Het Rad’, maar mogelijk komt er nog meer aan.

Bio van Peter Van de Veire

Meer Over:

Peter Van de Veire