.
Peter Vanlaet
donderdag 9 maart 2023

Peter Vanlaet: “We zijn het jasje kwijt”

Er is een unieke wedstrijd lopende

Iemand al gehoord van de actie ‘Mama zkt Jasje’? Het klinkt als een grap, maar het is wel degelijk een ludieke actie van Mama’s jasje zanger Peter Vanlaet die hij organiseerde voor zijn optreden op de Nekka Nacht in de Lotto Arena.

“Het echte ‘mama’s jasje’ werd in de coronaperiode teruggevonden bij onze drummer Steven De Cort, die destijds het jasje van zijn mama droeg. Vorig jaar werd dat jasje geveild tijdens De Warmste Week en nu zitten we dus zonder. Wie mij een origineel nieuw jasje kan bezorgen, wint een ontmoeting backstage op de Nekka Nacht en mag op het podium het jasje overhandigen”, legt Peter uit in Story.

Dat Peter dit jaar de centrale gast is op Nekka Nacht vindt hij een hele mooie eer. Al is het niet de eerste keer dat hij er mag optreden.

“Ik mocht er lang geleden al eens optreden toen Rob de Nijs centrale gast was. En nu sta ik zelf plots in het midden en mag ik de artiesten uitnodigen. Samen met mijn grote voorbeeld Frank Boeijen op een podium staan is een droom die in vervulling gaat.”