.
Peter Vanlaet / Mama's Jasje
maandag 20 juni 2022

Peter Vanlaet wordt een dagje ouder: “Benieuwd naar het resultaat”

Hij wil terug een weelderige haardos

Heel wat mannen verliezen hun haren naarmate ze ouder worden. De ene man gaat daar al beter mee om dan de andere. Peter Vanlaet heeft het iets moeilijker met het verliezen van zijn haren. Daarom kiest hij nu resoluut voor haarfillers.

Peter laat de behandeling uitvoeren bij Sarasin Clinic in Sint-Martens-Latem. Daar laat hij ‘haarfillers’ plaatsen. En daar zijn ze enthousiast met de komst van de bekende zanger.

“In feite is Peter een zeer geschikt persoon voor deze behandeling. Want hij is belange nog niet kaal. Hij heeft nog een mooie haardos. Deze behandeling is niet geschikt als je echt al serieus kalend bent. Dan kan je beter een haartransplantatie overwegen”, klinkt het in Tv Familie.

En zelf is Peter ook heel enthousiast. “De eerste sessie is supervlot verlopen. Over twee weken keer ik terug voor een tweede sessie. Ik ben nu al benieuwd naar het resultaat”, reageert Peter.

En voor iedereen die nu wel interesse lijkt te hebben in de haarfillers, maar misschien wat schrik heeft voor de pijn tijdens de behandeling, Sarasin Clinic kan u gerust stellen. “De ingreep die Peter laat uitvoeren is zeer veilig. Complicaties zijn beperkt tot wat roodheid en lichte huidirritatie. Geheel onpijnlijk is de injectie natuurlijk niet, maar het hangt er ook vanaf waar je pijngrens ligt. Een injectie duurt 20 seconden, dus de pijn is snel voorbij.”